Dos contenidors i una palmera cremen de matinada a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/7/2022

La Policia Local de Torredembarra informa que aquesta matinada del 12 de juliol, al voltant de la una, s’ha produït un incendi en uns contenidors del passeig Rafael Campalans cantonada amb passeig. Mediterrani. Dues patrulles de la Policia Local i efectius dels Bombers s’han dirigit al lloc dels fets on han cremat dos contenidors, una palmera i també ha quedat afectat un banc de la via pública.

A més, s’ha avisat un ciutadà perquè retirés el seu vehicle abans que es pogués veure afectat. També s’ha evitat que altres contenidors resultessin cremats. No es coneixen amb certesa les causes del foc, però podria tractar-se d’un petard.

A més, quan els Bombers arribaven a Torredembarra per atendre aquest incident s’han trobat amb un altre foc a l’avinguda de Catalunya, on uns mobles vells cremaven al costat d’un contenidor.

Foto: Una imatge del foc d’aquesta matinada. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This