Detenen una dona per tràfic de drogues i un home per una agressió a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/7/2022

La Policia Local de Torredembarra informa de dues detencions que s’han produït recentment per tràfic de drogues i per agressió, respectivament.

La primera detenció es va produir dimecres, 6 de juliol, al voltant de tres quarts de vuit del vespre. Es tracta d’una veïna de Torredembarra sobre la qual existia una ordre de cerca i detenció del Jutjat de Gandesa per un delicte contra la salut pública. La detenció es va produir al barri dels Munts.

La segona detenció va tenir lloc aquest dijous, 7 de juliol, al voltant de dos quarts de deu de la nit, arran d’una agressió d’un individu a un altre home, al carrer del Mercat. La víctima va ser traslladada al centre d’atenció primària, on va ser atesa de les ferides que tenia al cap.

Foto: Dues detencions a Torredembarra els darrers dies. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This