L’alumne de l’Escola l’Antina Ïu Olària guanya el concurs del cartell de la Festa de l’Esport de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/7/2022

Ïu Olària Valls, alumne de sisè de primària de l’Escola l’Antina, ha estat el guanyador del concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport que va convocar la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra entre els alumnes de cinquè i sisè de les escoles del municipi. Hi han pres part un total 64 de nens i nenes amb els seus respectius treballs. El premi ha estat una cistella de productes escolars o material esportiu per valor de 150 euros.

El seu disseny servirà com a base del cartell anunciador de la Festa de l’Esport que enguany es podrà tornar a celebrar després de dos anys de pandèmia. Està previst que tingui lloc durant la tardor.

Els membres del jurat han estat el regidor d’Esport, Raúl García; la responsable d’Esport, Anna Cabayol; Jana Kabichova, del Club Beach Tennis de Torredembarra; Vicenç Céspedes, del Club Marítim Torredembarra, i el dissenyador Eloi Figuerola.

Foto: El regidor d’Esport de Torredembarra, Raúl García, amb el guanyador del concurs, Ïu Olaria. / ANNA F. / AJ. TORRREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This