Rubén Castaño, Maria de Lara i Pascual Aparicio, guanyadors dels premis del concurs “Fotografia la natura a Torredembarra”

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/7/2022

La Regidoria de Sostenibilitat ha lliurat aquest 5 de juliol els premis del concurs «Fotografia la natura a Torredembarra» que es va dur a terme del 5 al 27 de juny, a les xarxes socials, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Hi han participat un total de 50 fotografies (34 a la categoria de litoral, 6 a urbà i 10 a camp) i els guanyadors han estat Rubén Castaño en la categoria litoral, Maria de Lara en la d’urbà i Pascual Aparicio en la de camp. Tots tres han publicat les seves fotografies a Instagram i els seus perfils són: @ruben_castano_photography, @mari.delara i @pascual_aparicio_m

La fotografia ha estat l’estratègia escollida per a estimular a la població a acostar-se a la natura torrenca d’una manera respectuosa. Sovint l’art és percebut per la mateixa sensibilitat que es necessita per estimar la natura. L’organització agraeix la participació a la quarantena de persones que han pres part en el concurs doncs ha estat difícil triar entre fotografies d’elevada factura tècnica i estètica.

L’acte d’entrega de guardons s’ha dut a terme a Cal Bofill amb la participació del regidor de Sostenibilitat, Joan Torras; membres del jurat i representants de les entitats que han col·laborat en la realització del concurs: l’Associació Mediambiental La Sínia, GEPEC- Ecologistes de Catalunya i GETE- Ecologistes en Acció.

Els premis per a les persones guanyadores han estat menjadores per a ocells del GEPEC-EdC, samarretes de l’Associació Mediambiental La Sínia i sabons ecològics de GETE- Ecologistes En Acció.

El jurat ha estat format per membres de l’Associació Mediambiental La Sínia, del GEPEC- Ecologistes de Catalunya, de GETE- Ecologistes en Acció, d’AFFA (Associació de Fotografía, Astronomia i Art), de la Regidoria de Sostenibilitat i del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Les persones guanyadores del concurs. / Anna F. – Aj. Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This