Localitzat un altre os humà a una platja de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/7/2022

Un bussejador ha trobat un altre os humà a la platja dels Muntanyans de Torredembarra. Concretament va ser dilluns, 4 de juliol, a la tarda i la troballa se suma al crani que es va extreure de la mateixa zona el passat dissabte. Ho ha informat el Diari de Tarragona, que detalla que l’os podria ser un fèmur o una tíbia, per la seva longitud.

Segons les fonts del rotatiu, el submarinista que va trobar l’os el va entregar al socorrista de la platja i aquest, al seu torn en va informar al seu cap i a la Policia Local, activant-se igualment a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que és qui té la potestat de l’àmbit marítim.

La troballa d’aquesta segona peça d’un esquelet humà fa preveure que hi puguin haver més restes òssies al mar i és per això que des de la Guàrdia Civil els submarinistes del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) ja s’han coordinat per pentinar la zona en els pròxims dies a la cerca de més elements. Per torbar-los o per descartar que se’n puguin trobar més.

De moment el crani i la segona peça òssia ja es troben a l’Institut Mèdic Forense de Tarragona per ser analitzats i intentar esbrinar el seu origen.

Foto: Nova troballa macabra a la platja dels Muntanyans. / TURISME TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This