Un total de 24 nois i noies participen en una nova edició del Camp de Treball de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans que organitza la Direcció General de Joventut

Fins el 17 de juliol, un total de 24 nois i noies participen en una nova edició del Camp de Treball de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans que organitza la Direcció General de Joventut, i està dirigit per l’entitat ecologista GETE-Ecologistes en Acció amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra.

Les activitats mediambientals que duen a terme al camp són manteniment de l’espai protegit de Muntanyans, accions de neteja de l’espai natural, extracció de plantes invasores, enquestes a usuaris de la platja sobre serveis i manteniment i altres activitats de lleure. També duran a terme activitats conjuntes amb el jovent del camp de treball que es fa aquests dies a Altafulla.

Entre aquestes activitats, es troba una jornada de Let’s Clean Up que tindrà lloc el pròxim 12 de juliol, a l’espai natural dels Muntanyans.

FOTO: El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, i la regidora de Joventut, Pili Hernández, han donat la benvinguda als joves del camp de treball de Torredembarra. / Anna F. – Aj. Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This