Fins el 31 de juliol, exposició «Formes de mirar» a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/7/2022 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició de pintures i obra gràfica «Formes de mirar» de Maite Maset Ferrer, Ester Pérez Masana i Montse Gonzàlez Papiol, que es podrà visitar de l’1 al 31 de juliol, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

Maite Maset Ferrer, Ester Pérez Masana i Montse Gonzàlez Papiol són professores que imparteixen assignatures del Batxillerat d’Arts en centres públics de la província de Tarragona. Les seves trajectòries s’han encreuat molts cops per circumstàncies personals, i comparteixen l’experiència de la docència i del treball artístic amb adolescents.

  • Montse Gonzàlez Papiol va néixer a Calafell l’any 1969. Llicenciada en Belles Arts, compagina la seva activitat docent a l’Institut Baix Penedès amb la seva vessant de creadora artística.

  • Maite Maset Ferrer va néixer a Sueca, València, l’any 1968. Llicenciada en Belles Arts en la Universitat de València. Viu a Torredembarra desde fa 22 anys. Actualment exerceix com a professora en el Batxillerat d’Arts de l’Institut Torredembarra.

  • Ester Pérez Massana va néixer a Sant Joan de Vilatorrada l’any 1975. Llicenciada en Belles Arts a la Facultat de Barcelona l’any 1998. Viu a Cubelles des de 2001. Des de 1999 exerceix de professora de Dibuix en centres públics d’Educació Secundària. Actualment ocupa plaça a l’Institut La Talaia de Segur de Calafell.

Aquesta exposició mostra tres formes de percebre i plasmar la realitat. Els treballs que presentem són el resultat d’una recerca plàstica, d’un cúmul d’experiments pictòrics i gràfics.

Sobre un suport bidimensional expressen la seva intenció de sensibilitzar sobre el món que ens envolta. És per això que, amb les seves diferents narratives visuals volen connectar amb l’espectador, apel·lant a la reflexió.

Són temàtiques molt diferents abordades des d’una perspectiva contemporània, són diferents formes de mirar. L‘horari de visita és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This