Una persona que feia esnòrquel troba un crani humà a la platja dels Muntanyans

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/7/2022

Macabra troballa aquest cap de setmana a la costa de la Torredembarra. Una persona que feia esnòrquel aquest dissabte, 2 de juliol, a la platja dels Muntanyans va trobar un crani humà incomplet. Les restes òssies les va localitzar a una profunditat d’uns quatre metres.

Segons informa el Diari de Tarragona, l’home buscava petxines quan ha vist alguna cosa al fons del mar. S’hi ha acostat i, en moure la sorra, ha trobat el crani. Ha avisat al servei de socorrisme, que, al seu torn, ha alertat la policia local.

Aquest dilluns, el jutjat número 7 del Vendrell obrirà diligències pel cas. Les restes òssies s’enviaran a Madrid, on s’hi farà una anàlisi d’ADN per intentar identificar a la persona que podria pertànyer.

Foto: Imatge aèria de la platja dels Muntanyans de Torredembarra. / TURISME TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This