El primer Pla d’Ocupació Municipal de Torredembarra permet incorporar vuit persones

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/06/2022

L’Ajuntament ha incorporat aquest 17 de juny vuit persones com a operaris de serveis varis en el seu primer Pla d’Ocupació Municipal amb un contracte de treball d’una durada de sis mesos.

Cal recordar, que lalcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ja va explicar que es tracta del primer Pla d’Ocupació Municipal i que la iniciativa va sorgir en la negociació del pressupost del 2021 amb el grup municipal del PSC.

En aquest sentit, va comentar que habitualment l’Ajuntament sol·licita subvencions per incorporar personal dels plans d’ocupació promoguts per altres institucions com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Tarragona i que aquesta vegada s’ha decidit donar un pas més i promoure un pla propi per intensificar l’ajut a persones aturades del municipi. A aquest Pla d’Ocupació Municipal, l’Ajuntament hi destina ‪129.000‬ €.

Foto: Arxiu.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This