Campionat d’Espanya Solo Dance al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra del 23 al 25 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/6/2022

El Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà els dies 23, 24 i 25 de juny el IX Campionat d’Espanya Solo Dance en les categories juvenil, júnior i sènior. Hi prendran part 84 patinadors i patinadores que pertanyen a 32 clubs diferents, provinents de tretze autonomies de tot l’Estat. Entre els participants, hi ha campions del món, d’Europa i d’Espanya.

A més, el Club Patinatge Artístic de Torredembarra hi pren part amb sis esportistes locals, els juvenils Lídia Alomà i Marta Roca, el júnior Ot Font i els sèniors, Paula Martínez, Elena Fortuny i Ariadna Gironès. El campionat s’inicia aquest dijous a les 17.15 hores i finalitza el 25 de juny, a les 20.30 hores.

Foto: El patinatge de nivell torna aquesta setmana a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This