Campanya de Sant Joan de seguretat i policia a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/6/2022

La Policia Local de Torredembarra incrementarà les seves actuacions aquests dies amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, que coincideix, a més, amb la festa del Barri Marítim de la població.

Les actuacions es duran a terme tota la setmana, fins al proper 26 de juny, amb la campanya de drogoalcoholèmia que es realitza a nivell de Catalunya junt amb el Servei Català de Trànsit.

Igualment, durant aquests dies, s’efectuaran les inspeccions a les casetes de venda de petards, amb un control exhaustiu de les normes de seguretat en aquesta matèria, així com a les instal·lacions de les fogueres autoritzades, on també s’incidirà en la seguretat de les mateixes. A més, es duran a terme accions preventives de la Policia Local, Protecció Civil i Bombers de la Generalitat de Catalunya. S’afegirà, també, el dispositiu especial de les festes de Sant Joan de Baix a Mar, que tindrà lloc del 23 al 26 de juny, així com el de la revetlla de Sant Joan en tota la població.

Foto: Setmana de molta feina per a la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This