Torredembarra tindrà Punt Lila i Multicolor per la revetlla de Sant Joan

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/6/2022

La revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, de 23 a 6 hores, s’ubicarà un Punt Lila i Multicolor, al parc de les Remendadores, als jardins de Cal Bofill, a més comptarà amb parelles itinerants per detectar possibles agressions. L’objectiu de la regidoria d’Acció Social és aconseguir una festa major lliure d’actituds sexistes i homòfobes seguint el Protocol i pla d’actuació davant les violències sexuals en espais festius de l’Ajuntament de Torredembarra.

Es tracta d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes. Concretament, es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

Foto: Aquest Sant Joan hi haurà Punt Lila i Multicolor a Baix a Mar. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This