La campanya ‘Aquí tothom és benvingut’ arriba al comerç de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/6/2022

Per commemorar el 28 de juny, dia de l’orgull LGTBIQ+, des de l’Ajuntament de Torredembarra es proposa al comerç torrenc la participació en la campanya ‘’Aquí tothom és benvingut’’, iniciativa del Consell Comarcal del Tarragonès per incidir en què la comarca és un territori inclusiu, que lluita per una societat igualitària, transaccional i diversa, independentment de l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere de totes les persones que hi viuen.

Per tal d’impulsar aquesta campanya, es vol donar protagonisme al comerç com a eix integrador d’una societat diversa, acollidora i compromesa. Per aquest motiu, s’ofereix als comerços la possibilitat que puguin penjar un vinil adhesiu a un lloc visible de la botiga, de forma permanent, com a mostra de la sensibilitat envers una societat més igualitària i també respectuosa amb el col·lectiu LGBTI. Només cal demanar-ho a la Regidoria d’Acció Social: serveissocials@torredembarra.cat

Com a segona acció, també emmarcada en aquesta campanya, es proposa als comerços decorar el seu aparador amb alguna composició amb motiu del dia de l’orgull LGTBIQ+ durant la setmana del 27 de juny i enviar una fotografia a serveissocials@torredembarra.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This