Eduard Rovira repetirà com a cap de llista d’ERC en les eleccions municipals de 2023

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/6/2022

L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana Torredembarra per unanimitat aquest passat diumenge, 20 de juny, que l’actual alcalde del municipi, Eduard Rovira, repeteixi com a cap de llista de la formació en les eleccions municipals de maig de 2023. En aquesta assemblea també es va constituir la comissió electoral encarregada de l’elaboració de la llista de cara als propers comicis.

Amb el ple suport de l’executiva local, Eduard Rovira encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions del maig del proper any. Ho fa després d’haver aconseguit una majoria absoluta al 2019 i d’haver estat al capdavant de l’alcaldia també en el mandat 2015-2019. Rovira és regidor a l’Ajuntament des de 2011, quan per primer cop va liderar la candidatura republicana.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, assegura que, “després d’aconseguir sanejar les comptes de l’Ajuntament, ara és el moment de planificar les estratègies de futur que han de permetre modernitzar el municipi i fer-lo més competitiu.” Rovira ha posat en valor la realització de les millores urgents que Torredembarra necessitava malgrat els obstacles i dificultats que ha suposat la pandèmia, que ha marcat aquest mandat.

Amb l’experiència acumulada durant aquests anys Rovira encara el que considera !el futur repte com a la consolidació d’un projecte de transformació del municipi i del consistori.” Al mes de juliol Eduard Rovira farà una presentació pública com a cap de llista.

D’aquesta manera, tal com el Torredembarra Actualitat vam avançar en aquest reportatge del número en paper del mes maig, les dues principals formacions del ple municipal de Torredembarra, ERC i PSC, han proclamat els seus candidats a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2023 abans de l’inici de l’estiu.

Foto: Eduard Rovira parlant amb diversos regidors i militants republicans. / ERC TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This