Vale Pino és proclamat per aclamació alcaldable del PSC a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/6/2022

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, ha estat proclamat aquest dissabte, 18 de juny, per aclamació, en assemblea extraordinària com a alcaldable socialista per a les eleccions municipals del 2023, després de finalitzar el procés de primàries com a única candidatura presentada i amb un suport unànime de la militància. D’aquesta manera, el PSC es converteix en la primera formació torrenca amb l’alcaldable proclamat per als comicis de maig de 2023.

L’actual portaveu del Grup Municipal repetirà així per segona vegada consecutiva com a alcaldable, després de fer-ho el 2019, quan va aconseguir doblar el número de vots i aconseguir, d’aquesta manera, un regidor més. Pino és regidor al consistori torrenc des de l’any 2015, quan va ocupar el segon lloc de la candidatura socialista. Entre el 2015 i 2019 va formar part del govern torrenc, arribant a ser primer tinent d’alcalde.

“Hem sabut demostrar que el PSC som capaços al govern i, el que és més difícil, ho som també a l’oposició”, ha manifestat l’alcaldable del PSC, Vale Pino, qui ha afegit que “el proper alcalde serà o Eduard Rovira o Vale Pino”. En aquesta línia, Pino ha remarcat la importància del treball de tot el seu equip a l’Ajuntament i de l’important que és la militància per a mantenir un projecte polític.

Les prioritats per al 2023

En la seva intervenció davant la militància i simpatitzants, l’alcaldable ha anomenat alguns dels projectes i reptes que té per endavant, com per exemple: resoldre el drama de la neteja i la recollida d’escombraries; fer una aposta decidida per la cultura; que el CAP, la Comissaria dels Mossos i la piscina deixin de ser projectes per a convertir-se en una realitat; protegir i patrocinar el patrimoni històric; reinventar les accions per atraure turisme i crear regidories com les de memòria històrica i la de benestar animal. D’aquesta manera ha sentenciat que té el seu projecte és tossudament transversal.

Pino ha encoratjat a tots els assistents a col·laborar activament per fer realitat el canvi a la vila de Torredembarra , perquè “Juntes (R)Evolucionarem la Torre”. A l’assemblea, celebrada a la sala Cal Maiam, han assistit Joaquín Fernandez, Secretari de Política Municipal del PSC; David González, Secretari d’Organització del PSC del Camp de Tarragona, entre d’altres membres de la Federació; els diputats al Congrés, Joan Ruiz i Sandra Guaita i el senador Santiago Castellà.

Foto: Vale Pino repetirà com a cap de llista socialista. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This