Del 20 al 23 de juny s’extrauran 3.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/6/2022

La Dirección General de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministerio para la Transición Ecológica durà a terme la setmana vinent, del 20 al 23 de juny, tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella de Torredembarra en el marc de les obres d’emergència aprovades per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i de pluges del mes de març i principis d’abril. Es retiraran al voltant de 3.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella, en la zona més propera al port, i s’utilitzaran per a la restauració d’espais litorals propers.

L’Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme gestions per evitar l’actuació en aquests moments, quan la temporada de platges ja ha començat. Tot i així, la urgència de la situació al litoral tarragoní fa que no es pugui posposar fins al mes d’octubre. Per aquest motiu, s’ha considerat que serà millor dur a terme l’extracció abans de Sant Joan que al mes de juliol o agost quan la temporada estarà en el punt àlgid.

Per la seva part, el Servei provincial de Costas de Tarragona ha posat de manifest el seu compromís d’executar la retirada de sorra amb la major celeritat possible, intentant interferir el menys possible en les activitats del voltant i garantint la màxima seguretat dels banyistes.

Foto: Una imatge de treballs d’extracció de sorra de la platja de la Paella fa unes setmanes. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This