Effecteatre estrena aquest 17 de juny el seu primer muntatge: ‘Casting’

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/6/2022

La Sala del Mar acull aquest cap de setmana el primer muntatge del grup de teatre torrenc Effecteatre. Amb el títol Casting, aplega tres peces de microteatre. Les sessions seran el 17 i 18 de  juny, a les vuit del vespre, mitjançant taquilla inversa i les entrades s’han de reservar a través del correu electrònic effecteatre@gmail.com.

Effecteatre Associació de Teatre el van crear fa un any  una dotzena d’aficionats i aficionades al teatre de Torredembarra i des del mes de gener estan assajant a la Sala del Mar un dia a la setmana, tot i que darrerament han augmentat la freqüència pe tenir preparada l’estrena. També han realitzant diferents tallers i cursos.

Dues de les peces que es podran veure aquet cap de setmana estan escrites per dos membres el grup: “Esperi el seu torm”, de David Velasco i “La sorda”, de Pepi Zúñiga-. La tercera és de l’escriptor i guionista Carlos Antanes: “La depredadora.” La directora és Àngela Bosch, que defineix el muntatge com a comèdies “passades de rosca”, que tracten el lesbianisme, la burocràcia o la recerca d’una àvia amb molta activitat sexual. Bosch avisa que els integrants del grup rebran els espectadors disfressats i alguns s’asseuran entre el públic.

Foto: Effecteatre és un grup de teatre torrenc amb un any de trajectòria. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This