L’Ajuntament de Torredembarra ja gestiona directament la recollida d’oli domèstic

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/6/2022

Des d’aquest 9 de juny, Torredembarra disposa de nous contenidors per a la recollida de l’oli domèstic, un total de deu unitats. Fins ara, aquest servei el prestava el Consell Comarcal del Tarragonès, però un dels aspectes que s’han de complir per a rebre la subvenció de 349.555 euros per al projecte de foment de la recollida de residus municipals, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència –finançat per la Unió Europea–Next Generation EU que atorga l’Agència de Residus de Catalunya és que la recollida de l’oli domèstic i la del tèxtil la dugui a terme directament l’Ajuntament.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que és per aquest motiu que la Regidoria ha realitzat les gestions administratives per recuperar el servei i poder disposar de nous contenidors per a la recollida d’aquesta fracció.

Ara per ara, els contenidors es troben en aquelles zones on no hi ha recollida porta a porta: carrer Dues Parets, aparcament de Mañé i Flaquer, passeig. de la Sort, plaça de l’Oli, carrer Gaudí, passeig Miramar (Escola l’Antina), carrer Dipòsit, carrer Xiprer, carrer de la Punta del Falcó i carrer dels Pescadors.

Per a les zones amb recollida porta a porta es pretén establir aquest mateix sistema de recollida porta a porta també per a l’oli i tèxtil, tal com preveu el projecte de foment de la recollida dels residus municipals abans esmentat. A partir de mitjans del mes d’agost es realitzarà una campanya informativa específica per a la recollida de tèxtil i d’oli domèstic a les zones amb el sistema porta a porta.

Foto: Un dels nous contenidors per a la recollida de l’oli domèstic,/ AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This