La segona edició del ‘Diverteix-te en família’ aconsegueix la participació 1.253 persones

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/6/2022

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de juny, Torredembarra ha viscut la segona edició del ‘Diverteix-te en família’, que organitza la Regidoria de Turisme Torredembarra, i ha assolit la xifra de 1.253 participants.

Les activitats que s’han desenvolupat són esquí aquàtic, classes de surf, caiac, sortides en catamarà, bateig de submarinisme, paddle surf, sortida amb hobie cat, ocean safari, taller del fons de la mar, taller corriol camanegre, tortuga marina, infantils de pintacares, de nusos i collarets de petxines, de barques de paper i gran festa Disco per Xics.

Cal tenir present que l’objectiu d’aquesta proposta lúdica és donar a conèixer l’oferta d’activitats que es poden practicar a la façana marítima del municipi.

Foto: Una de les activitats realitzades durant la segona edició del ‘Diverteix-te en família’. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This