El CAP Torredembarra concentra aquest estiu l’atenció sanitària a la població turística al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/6/2022

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Torredembarra és un dels quatre centres mèdics en què la Xarxa Santa Tecla concentra l’atenció sanitària a les persones que passen les seves vacances a les zones costaneres del Baix Penedès i nord del Tarragonès, junt amb el CAP Calafell, CAP Vendrell i consultori La Pineda.

Els consultoris dels diferents municipis costaners de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) gestionades per la Xarxa de Santa Tecla, prestaran servei durant l’estiu a la població resident. D’aquesta manera, per atendre la ciutadania empadronada romandran oberts els consultoris de Segur de Calafell, Coma-ruga, Creixell, Roda de Berà i Altafulla.

El dispositiu d’estiu 2022 dels serveis d’atenció primària de la Xarxa Santa Tecla cobreix des del 22 de juny fins a l’11 de setembre.

En el cas de patologia complexa i urgències, l’atenció està garantida tant per a la població resident com per a la turística mitjançant els serveis d’atenció continuada i d’urgències dels centres de referència de les ABS (Calafell, el Vendrell, Torredembarra, l’Arboç, Tarragona Llevant i Vila-seca) i de l’Hospital del Vendrell i l’Hospital de Santa Tecla, a Tarragona.

Avís a la població turística

Per garantir una correcta atenció a la població desplaçada per vacances, la Xarxa Santa Tecla recomana contactar amb el centre de salut abans d’anar-hi per concertar hora i dia de visita. Aquest contacte previ es pot fer bé a través de la web www.xarxatecla.cat o als diferents telèfons de contacte habilitats per a cadascun dels centres de salut. Es demana ser puntual a l’hora d’acudir a la visita concertada, anar acompanyat de, com a màxim, una persona, i recordar que és obligatori l’ús de la mascareta i el rentat de mans abans d’accedir al centre de salut.

Com a recomanacions generals durant l’estiu hi ha la de seguir una dieta saludable i evitar el consum d’alcohol, controlar la temperatura ambient, protegir-se del sol, mantenir-se hidratat i evitar els cops de calor.

Foto: El CAP Torredembarra és un dels centres mèdics que atendran turistes aquest estiu. / XARXA SANTA TECLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This