Fragadis-Spar obre aquest 10 de juny un nou establiment a Torredembarra, molt a prop de l’antiga N-340

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/6/2022

Un nou supermercat de gran superfície acaba d’aterrar a Torredembarra. Fragadis-Spar, el grup distribuïdor que opera amb les marques SPAR i EUROSPAR, obre les portes al públic aquest divendres, 10 de juny, el seu nou EUROSPAR a Torredembarra. Unes hores abans, aquest dijous a la tarda, s’ha fet  un acte acte preinaugural, amb la presència de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor de comerç, Josep Maria Guasch, a més del director general de la companyia, Marcel Fraga, i el representant institucional de Fragadis, Josep Ramon Cerrato. El nou establiment, ubicat al camí del Moro fent cantonada amb el carrer Josep Pujol, molt a prop de l’antiga N-340, lloc de gran afluència de pas.

El grup busca consolidar encara més el seu lideratge a la província obrint un nou establiment i, amb especial incidència a la localitat de Torredembarra. En aquesta població la marca compta amb una gran tradició de supermercats des de fa anys, en concret 6 establiments, inclòs el nou EUROSPAR. La marca demostra així la seva especial aposta per la localitat de Torredembarra. Cal destacar que aquest nou supermercat ha permès aportar al territori la creació de 34 nous llocs de treball.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha destacat que el Fragadis es va establir a la zona a partir de Torredembarra ja fa unes dècades i que va apostar per un supermercat a Baix a Mar que l’estan mantenint i altres supermercats de proximitat en diferents punts del municipi. “Aquesta nova gran superfície és un nou pas davant la competència que tenen d’altres marques i que s’han posat a la Malla XIII. Amb la potència que té Fragadis és normal que s’hi hagin establert també i ho fan apostant per la proximitat. I això crea un teixit comercial que retroalimenta els altres petits comerciants que aprofita aquest pol que atrau gent de fora de la Torre, que venen amb cotxe a comprar”, ha afirmat Rovira

 

El nou establiment

L’EUROSPAR compta amb tota mena de serveis per garantir una agradable experiència de compra, començant per una superfície de venda de més de 1.200 metres quadrats. El supermercat està dividit en diferents seccions: entre d’elles les seccions ateses de carnisseria, xarcuteria i peixateria a més de fruiteria i fleca.

Però a més, i hi compta amb dues noves seccions: ‘Bon Profit’, una secció on els clients poden trobar un rostidor de pollastres, pizzes en porcions, coques de Perafita i, de divendres a diumenge, pastissos i coques de la coneguda pastisseria torrenca Livorno.

L’altra novetat destacada en seccions es tracta d’un forn de peix, una zona on es pot coure el peix i el marisc als clients que desitgin portar-se’l cuinat. Convé remarcar que aquest servei no té cap sobrecost pel client.

Cal destacar que les seccions de carn i peix hi compten amb el popular sistema Aqualife de nebulització, un sistema que aporta humitat als productes i manté la qualitat òptima d’aquests. La superfície també disposa d’una àrea de cafeteria. L’establiment obre en horari ininterromput de dilluns a diumenge, de 9 del matí a 10 de la nit; inclosos festius.

Un supermercat de grans dimensions i sostenible

Es tracta d’un supermercat de 2.500 metres quadrats de superfície útil, amb una sala de vendes molt lluminosa gràcies a la gran entrada de llum natural a través de les cristalleres instal·lades a la façana i, que no destaca només per la seva grandària, sinó també pel color corporatiu de la marca: el vermell, que fa que no passi inadvertit per ningú.

A més, Fragadis continua amb la seva línia de supermercat sostenible: instal·lant plaques solars a la coberta, il·luminació LED de baix consum, aïllant tèrmic i un recuperador de calor, el qual la seva funció és guardar la calor i posteriorment reaprofitar aquesta mateixa energia.

També, per facilitar la compra, i aprofitant la seva proximitat amb l’antiga N-340, la superfície compta amb un pàrquing amb 100 places molt amplies i gratuïtes pels clients del supermercat; i pel qual es pot accedir mitjançant dos accessos: pels carrers Josep Pujol i Francesc Gual Gabardos.

Promocions pels clients

Per a celebrar la recent inauguració del nou EUROSPAR amb els clients, s’estan portant a terme diverses accions promocionals. Els clients que fan una compra mínima de 50 euros amb la Targeta Client Spar reben un val de 10 euros bescanviable en una segona compra mínima pel mateix import, 50 euros, amb la targeta client del supermercat. Això suposa un estalvi d’un 10% en la compra. Aquesta promoció serà vàlida fins al 10 de juliol de 2022.

A tot això, cal sumar-hi el sorteig de dues cafeteres entre tots aquells clients que fan la seva compra amb la Targeta Client Spar. Per cada compra mínima de 20 euros se’n dona una butlleta de participació. Aquest sorteig estarà disponible fins al 22 de juny.

Fotos: Diferents imatges de l’acte preinagural d’aquest dijous del nou establiment de Fragadis a Torredembarra, / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This