La participació a la consulta popular sobre el Bloc arriba al 12,88% quan queden 5 dies per votar

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/6/2022

Noves dades de participació en la consulta popular sobre el futur del Bloc de Baix a Mar. Un 12,88% de les persones amb dret a vot que l’han exercit en aquests primers nou dies i escaig de votació, segons dades de l’Ajuntament de Torredembarra. La participació s’ha frenat força durant aquest cap de setmana llarg, ja que en cinc dies només s’ha incrementat poc més de 2,5%, quan en els primers quatre dies ja es superava el 10%.

Concretament a primera hora del matí d’aquest dimecres, 8 de juny, s’havien emès un total de 1.938 vots, que representa un 12,88% de les 15.042 persones que poden votar en la consulta: els 14.884 empadronats major de 16 anys l’1 de març i 158 persones amb segona residència i que són titulars del rebut de l’IBI i que es van registrar abans del 16 de maig.

El procés de consulta ‘Què hi vols, al Bloc?’ va començar el passat dilluns, 30 de maig, i s’allargarà fins el diumenge 12 de juny, amb l’objectiu de decidir quina escultura es posarà al damunt el Bloc de Baix a Mar: la Piràmide o l’Alfa i Omega. L’opció que tregui més vots serà vinculant i serà la que portarà a terme l’Ajuntament, que ha previst que pugui estar instal·lada durant l’any 2023. En cas d’empat, decidiria el ple de la corporació.

Consulta AQUÍ com i on pots votar.

Foto: La Pirpamide i l’Alfa i Omega, les dues opcions que es plantegen en la consulta. / JORDI VALLS PEDROL / L’ABANS – ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This