Daniel Olivé es converteix en el nou president d’ERC a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 8/6/2022

La secció local d’Esquerra Republicana de la Pobla de Montornès compta des de fa uns dies amb un nou president. Es tracta de Daniel Olivé Farré, escollit per unanimitat pels militants el passat 26 de maig. Agafa el relleu d’Òscar Ciurana.

Olivé està molt vinculat amb el teixit associatiu del municipi i presenta una dilatada experiència en la realització d’actes culturals i festius a la Pobla de Montornès. Actualment és president de l’Associació Amics de Montornès.

El canvi al capdavant de la secció local de la Pobla reforça posicions per encarar el proper maig, unes eleccions municipals en què els republicans tindran el repte de revalidar la victòria obtinguda fa quatre anys, la primera al municipi des de la recuperació democràtica i continuar construint un poble més verd, democràtic, feminista i social. Els republicans, encapçalats per l’alcalde Francesc Larios Mercadé, van obtenir 4 regidors.

Foto: El nou president de la secció local d’Esquerra Republicana de la Pobla de Montornès, Daniel Olivé. / ERC LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This