Del 7 al 10 de juny, afectacions en la sortida de l’autopista AP-7 de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/6/2022

Els usuaris de l’autopista AP-7 viuran afectacions en la sortida de Torredembarra, la número 32, del dimarts 7 al divendres 10 de juny a causa de les obres de pavimentació per restituir els vials després de l’eliminació dels peatges, segons ha informat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma).

Els treballs tenen a veure amb l’adequació d’aquest tram després que el passat 31 d’agost van finalitzar les concessions d’aquesta via ràpida, i per tant se circula des de llavors sense pagar peatge, segons informa en un comunicat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Els panells de missatge variables que existeixen tant en el tronc de l’AP-7 com en els seus accessos informaran de les afeccions concretes que es produiran cada dia. Durant l’ afecció per obres, la incorporació o la sortida de l’ AP-7 es podrà realitzar a través de la sortida 31 del Vendrell i de la Sortida 33 de Tarragona.

Foto: Setmana d’obres a la sortida de l’autopista a Torredembarra relacionades amb la supressió dels peatges. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This