46 establiments comercials s’adhereixen a la campanya ‘Rasca i guanya’ que repartirà 10.000 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/6/2022

Del 7 al 23 de juny, tindrà lloc la campanya de promoció comercial de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats: ‘Rasca i guanya 2022, Redescobreix el comerç, comprar a la Torre pot tenir premi’, amb la participació d’un total de 46 establiments adherits.

Aquesta campanya consisteix en el fet que qualsevol persona major d’edat que realitzi compres per un import superior a 10 euros en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta ‘Rasca’. Només s’entregarà una targeta per compra. Hi haurà ‘Rasca’ amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5 euros, 10 euros i 20 euros (fins a un total de 10.000 euros) o marxandatge del municipi i també targetes sense premi. Les targetes amb premi es podran bescanviar del 7 de juny al 8 de juliol.

Tal com va explicar el regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, l’objectiu de la campanya, que dona continuïtat a les realitzades l’any passat, és protegir, preservar i donar suport al teixit productiu i social del municipi per atenuar l’impacte econòmic de la Covid-19, encara vigent al nostre territori.

Els establiments adherits i les bases de la promoció es poden consultar a www.turismetorredembarra.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This