Àlex Cubells Pintado guanya el XV Premi Treball de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/6/2022

El XV Premi Treball de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas ha premiat Àlex Cubells Pintado amb el treball ‘Estudi de la qualitat de l’aire a Torredembarra’  de l’Institut Torredembarra.  El jurat ha concedit un accèssit a Gemma Elias Castillo per ‘Pla d’empresa d’un hotel a Torredembarra’.

L’acte, que s’ha celebrat aquest divendres 3 de juny a l’Espai Cultural Sala del Mar, ha comptat amb la conferència de l’exconseller d’Educació ‘Educació i territori’, a càrrec de Josep Bargalló i les intervencions de la regidora d’Educació de Torredembarra, Maria Gual, i el vicerector de formació doctoral i director de l’Escola de Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Ribalta. També es van veure vídeos dels monòlegs de divulgació científica de la URV.

Foto: Àlex Cubells Pintado, guanyador, i Gemma Elias Castillo, accèssit del XV Premi Treball de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This