Torredembarra celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de fotografia a les xarxes socials

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2022

La Regidoria de Sostenibilitat celebrarà enguany el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) amb ‘Fotografia la natura a Torredembarra’, un concurs de fotografia a les xarxes socials. L’activitat s’organitza amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia, GEPEC- Ecologistes de Catalunya i GETE- Ecologistes en Acció.

Es tracta d’un concurs fotogràfic pensat per a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter, que es durà a terme entre el 5 i el 27 de juny, en el qual es planteja el repte de posar en valor la biodiversitat torrenca en tres categories: el litoral, el nucli urbà i els camps de l’interior.

Com es pot participar?

  • Cal publicar les fotografies a Instagram, Facebook o Twitter.
  • Etiquetar els comptes de: GEPEC-EdC, GETE, La Sínia, AFAA i Ajuntament de Torredembarra.
  • Afegir les etiquetes #naturaTDB i també #litoral o #camp o #urbà segons la categoria en què es participa.
  • No es pot afectar negativament la biodiversitat ni realitzar cap afectació al medi com traspassar pals i cordes protectores.
  • Les fotografies han de ser fetes a Torredembarra.
  • No s’admetran espècies exòtiques o conreades, només autòctones salvatges.

El jurat estarà format per membres de l’Associació Mediambiental La Sínia, del GEPEC- Ecologistes de Catalunya, de GETE- Ecologistes en Acció, d’AFFA (Associació de Fotografía, Astronomia i Art), de la Regidoria de Sostenibilitat i del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra.

Els premis per al guanyador o guanyadora de cadascuna de les categories seran una caixa niu del GEPEC-EdC, una samarreta de l’Associació Mediambiental La Sínia i sabons ecològics de GETE- Ecologistes En Acció.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This