Torredembarra viurà l’11 i 12 de juny un nova edició del ‘Diverteix-te en família’

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/5/2022

‘Diverteix-te en família’ tornarà a ser la gran cita de les famílies i dels amants de les activitats i esports nàutics i de sorra, que es durà a terme l’11 i 12 de juny per donar a conèixer l’oferta que es pot practicar a la façana marítima de Torredembarra. Després de l’èxit de participació l’any passat, la Regidoria de Turisme ha presentat la segona edició amb un complet programa d’activitats que compta amb activitats esportives i nàutiques, tallers i espectacles familiars. Algunes activitats ja es van dur a terme l’any passat i enguany se n’incorporen de noves com el bateig de submarinisme, l’esquí aquàtic, el taller del fons de la mar i el pintacares amb temàtica marina.

Activitats programades:

Esportives i nàutiques (bateig de submarinisme, paddle surf, esquí aquàtic, classes de surf en família, sortida amb hobie cat, ocean safari, family kayac i sortida en catamarà).

Tallers i espectacle infantil: taller del fons de la mar, corriol camanegre, tortuga marina, pintacares amb temàtica marina, nusos i collarets de petxines, barquets de paper i Disco per Xics.

Enguany, s’han fixat diferents preus per a les activitats, i els tallers i l’espectacle infantil són gratuïts. 3 euros (tarifa reduïda per a infants fins als 14 anys, famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, jubilades i pensionistes). 5 euros adults per a activitats de menys de 2 hores. 7 euros adults per a activitats a partir de 2 hores i menys de 3 hores. 9 euros adults per a activitats de 3 hores. L’any passat el preu va ser d’1 euro per donar a conèixer un programa d’activitats que es duia a terme per primera vegada. En aquesta edició, s’ha optat per posar valor les activitats i evitar que algunes places quedin buides a darrera hora. Tot i així, els preus es mantenen populars.

Les inscripcions a les activitats de pagament estaran obertes des d’avui, 30 de maig, fins al 8 de juny. Cal enviar un correu a turisme@torredembarra.cat indicant l’activitat i horari escollit: nom, cognoms i edat  de tots els participants, telèfon de contacte i població de residència.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha comentat que s’ha decidit programar una nova edició del ‘Diverteix-te en família’ després que fos una iniciativa molt ben valorada pel prop del miler de participants de l’any passat, així com per les entitats i sector privat participant. La seva organització respon a les accions previstes en el pla estratègic de turisme d’esports de Torredembarra.

A la presentació de «Diverteix-te en família» que s’ha dut a terme aquest matí també hi han pres part Vicenç Céspedes, director del Club Marítim Torredembarra; Jaume Aloy, representant de Cat Aventure, i Susanna Cuadros, del Gepec. Altres empreses i entitats que participen en el cap de setmana d’activitats en família són: Centre de busseig OdySea, Centre Tarragona Watersports; Associació Surf&Barres i Escola de Surf Torredembarra; M. Rota Diving, i  TGNautica Kayak.

Foto: Imatge de la presentació oficial de la iniciativa. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This