Concert homenatge a la música catalana el 29 de maig al Pati del Castell

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/5/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el Concert homenatge a la música catalana amb intèrprets de l’associació Pianissimo i col·laboradors, sota la direcció de Diana Baker. Tindrà lloc aquest diumenge, 29 de maig, en dues sessions: a les 18:00 i a les 20:30 hores, al Pati del Castell de Torredembarra.

Hi participaran Aniol Botines, Dolors Aldea, Antoni Rovira, Yedid Monzón, Jordi Boltà, Diana Baker, Patrick Borne, Marina Ciuró, Xavier Ricarte, Creu Álvarez, Natàlia Casasús, Dani Espasa i Assumpta Cumí.

El preu de les entrades és de 7 euros (general) i 5 euros (reduït, aplicable a persones majors de 65 anys, amb discapacitat, famílies nombroses i monoparentals). Es poden adquirir al web www.torredembarra.cat.

Foto: L’australiana Diana Baker dirigirà aquest concert. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This