Aquest 28 de maig arriba la cinquena edició del ‘Torredembarra és Música’

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2022

El proper dissabte dia 28 de maig, i després de dos anys de parada obligada per la pandèmia, es durà a terme la V edició del “Torredembarra és música”, organitzada per la Regidoria de Cultura, de la mà de l’Associació de Músics i en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i diverses formacions musicals torrenques.

En aquesta ocasió, s’ha previst una edició més reduïda, tant en els dies de celebració, que passarà a un únic dia, com en els espais de concerts previstos, que també és redueix a únic escenari a la plaça del Castell.

La d’enguany vol ser, tot i que de petit format, la represa d’aquesta activitat que pretén donar a conèixer la música que fan els grups musicals de Torredembarra: la programació aplega, en la seva totalitat, formacions de Torredembarra que també van participar de la darrera edició (2019).

Els diversos grups locals participants valoren molt positivament la represa de l’activitat després de dos anys sense poder celebrar-se. Per la seva part, l’Associació de Músics, entitat que ha portat la major part de la gestió de l’esdeveniment, preveu realitzar altres projectes durant aquest 2022 per fer que ‘Torredembarra sigui música sempre’.

Programa

Escenari – plaça del Castell

11.30 h. Escola de Música de Torredembarra

13 h. Coral Xaloc

19 h. Asociación Cultural Andaluza amb Ángel Barrera

21 h. Lua Baumann

22 h. Oxenta’s

23 h. ADE·MAS

00 h Devorate the Universe

01 h. DJ Leela

El festival es pot seguir a les xarxes socials a Facebook: @tdbesmusica i a Instagram: @torredembarraesmusica

Altres opcions musicals del cap de setmana al municipi, fora de la programació del Torredembarra és Música, són:

Diumenge, 29 de maig: a les 18.30 h, i a les 20.30 h, al Pati del Castell: Concert homenatge a la música catalana. Venda d’entrades i més informació: www.torredembarra.cat

Diumenge, 29 de maig: a les 19.30 h, al Bluegrass Bar La Traviesa: Tota Blues Band. Venda d’entrades i més informació: www.latraviesa.es

Hemeroteca

Tweets recents

Share This