Zum-Zum Teatre representa el 4 de juny a Torredembarra l’espectacle familiar ‘Soc una nou’

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/5/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta ‘Soc una nou’, teatre familiar per a infants a partir de 6 anys, que es representarà el dissabte 4 de juny, a les 19 hores, al Casal Municipal. Es tracta d’una producció de la companyia Zum-Zum Teatre, guardonada amb el Premi FETEN 2021 a la millor direcció i a la millor interpretació coral.

L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Les entrades estan a la venda al web municipal www.torredembarra.cat. El preu general és de 4 euros i el preu reduït, 3 euros (aplicable a persones majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses i monoparentals).

Hemeroteca

Tweets recents

Share This