Ajornat l’acte de celebració dels deus anys de l’ANC a Torredembarra d’aquest 27 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/7/2022

La Sala Cal Maiam havia d’acollir aquest divendres, 27 de maig, a les vuit del vespre, un acte per a celebrar els deu anys de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Torredembarra. Amb el lema ‘Passat, present, futur!” es tractaran els eixos de treball, campanyes i es podrà veure el documental commemoratiu.

L’acte havia de comptar amb la participació d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC els darrers dos mandats (2018-2022), però una indisposició de la ponent ha obligat a ajornat l’acte. L’ANC Torredembarra ha anunciat en un comunicat que properament es comunicarà una nova data.

Foto: Elisenda Paluzie. / VIQUIPÈDIA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This