Quatre detinguts a Torredembarra en les darreres 24 hores

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/5/2022

La Policia Local de Torredembarra ha efectuat quatre detencions en les darreres 24 hores per un cas de violència masclista i trencament d’ordre d’allunyament i dos casos de robatoris en establiments del municipi.

Aquest dimarts, 24 de maig, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, la Policia Local va rebre una trucada alertant que un home i una dona es trobaven a l’eix comercial en estat ebri i molt alterats, entrant en diversos locals i emportant-se objectes. Agents de la Policia Local van dur a terme una intervenció ràpida i van acabar detenint una dona, veïna de Torredembarra, com a presumpta autora d’un robatori amb violència. A la dona, se li van trobar peces de roba amb etiquetes i alarmes d’un establiment proper.

Una estona més tard, agents de la Policia Local van trobar un home que arrossegava una dona pel terra, a l’avinguda Diagonal. L’home va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, que també van participar en el servei, com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista i trencament de condemna ja que tenia una ordre d’allunyament de la víctima en vigor. La dona va requerir assistència mèdica i va ser trasllada a l’hospital.

Finalment, aquesta matinada, la Policia Local ha detingut dos homes veïns de Torredembarra com a presumptes autors d’un robatori amb força en un establiment de restauració del passeig Miramar. La Policia ha estat alertada pel mateix propietari que uns individus estaven robant a l’establiment, ja que ho podia veure a través de les càmeres de seguretat. Quan la Policia Local ha arribat, els homes havien marxat i aleshores s’ha iniciat una persecució fins que han aconseguit que aturessin el vehicle, on han trobat una cisalla de grans dimensions, part de la màquina dispensadora de joguines infantils havia estat robada i monedes d’euros de la mateixa màquina.

Foto: Molta feina les darreres hores per a la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This