Unes 3.000 persones participen a les jornades ‘Torredembarra 1713’

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2022

Al voltant de 3.000 persones del 20 al 22 de mag en la celebració de “Torredembarra 1713. Jornades Històriques, commemoratives i lúdiques vinculades a la batalla de Torredembarra del 16 de juliol de 1713”, que ha organitzat la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra. La major afluència de públic ha estat a l’espai firal amb les activitats al campament militar, grups de recreació històrica, mercat del 1713 amb demostració d’oficis antics.

Pel que fa a actes concrets, la conferència sobre la Guerra de Successió i la batalla de Torredembarra va aplegar 40 persones, les visites guiades trenta-cinc, els tallers 70 infants, la gimcana d’aparadors 164, l’ofrena floral i les salves d’honor unes 200 persones i 230 es van apropar al Castell per veure l’exposició de personatges i batalles de la Guerra de Successió 1705-1714. També es va posar en el recorregut de la fira per arribar a més públic.

La celebració de ‘Torredembarra 1713’ ha coincidit amb el segon cap de setmana amb el ‘de tapes per Torredembarra’ en què hi prenen part un total de 33 establiments. Des del 13 de maig i fins diumenge, s’han servit un total de 9.259 tapes. La ruta gastronòmica encara s’allargarà fins al proper diumenge, 29 de maig.

Foto: Soldats borbònics durant la recreació de la Batalla de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This