Xerrada sobre l’ús saludable de les xarxes socials el proper 25 de maig a l’Escola Molí de Vent

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/5/2022

Aquest dimecres 25 de maig, a les 18 hores, a l’Escola Molí de Vent, des del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra, s’organitza una xerrada sobre l’ús saludable de les xarxes socials. Anirà a càrrec d’Enric Bastardas, especialista en PNL i expert en comunicació digital.

La sessió serà presencial, però també es podràs seguir en streaming a través de la plataforma zoom. S’establirà un mínim d’assistència presencial per realitzar les xerrades en aquest format. En cas que no s’hi arribi, es faran íntegrament de forma telemàtica. Hi haurà servei d’acollida d’infants (imprescindible especificar-ho al formulari d’inscripció). Més informació AQUÍ.

Des del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra i amb l’impuls de les Ampes i Afes de tots els centres educatius del municipi, s’organitza l’Escola de Famílies del curs 2021 – 2022, que inclou diferents accions, com xerrades com aquesta. La següent serà ‘Educació Emocional: Límits amb amor i amor sense límits’,  càrrec de Noemí Royes, gratuïta per a famílies de Torredembarra el 7 de juny a les 18h a l’Escola Molí de Vent.

Foto: Enric Bastardas és especialista en PNL i expert en comunicació digital. / LINKEDIN

Hemeroteca

Tweets recents

Share This