Campanya de control de l’ús del casc de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2022

Del 23 al 29 de maig, la Policia Local de Torredembarra realitza una campanya de control del casc en les motocicletes i ciclomotors. Aquesta campanya institucional es du a terme a tot Catalunya, en coordinació amb la resta de policies locals, Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català del Trànsit.

La Policia Local de Torredembarra denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors. Cal recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en el cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.

Foto: L’ús del casc, en el punt de mira de la Policia Local de Torredembarra aquesta darrera setmana de maig. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This