Sis persones s’incorporen a l’Ajuntament de Torredembarra en un nou pla d’ocupació del SOC

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/5/2022

Un total de sis persones s’han incorporat aquest 14 de maig a l’Ajuntament de Torredembarra dins d’una nova edició del Programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de Covid-19, amb un import total de 141.200,64 euros i una durada d’un any. Les línies d’actuació en què s’han incorporat aquestes persones són:

-Persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades. Tres persones amb perfil de periodista, dinamitzadora juvenil i auxiliar administrativa.

-Persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades com a mínim 6 mesos durant els últims 18 mesos, no perceptores de prestació per desocupació: tres persones amb perfil d’auxiliars administratives.

El programa Treball i Formació té com a objectiu la millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’actuacions de contractació laboral de 12 mesos, a jornada completa. El programa també permet que les persones participants puguin tenir un acompanyament específic adaptat a les seves característiques i necessitats pròpies.

Foto: La plantilla de l’Ajuntament de Torredembarra compta amb sis treballadors més. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This