Dos detinguts a Torredembarra aquest cap de setmana per violència masclista i per un delicte contra la seguretat del trànsit

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/5/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dues persones aquest darrer cap de setmana passat, una com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista i l’altra per estar reclamada per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La detenció del presumpte autor d’un delicte de violència masclista, veí de Torredembarra, es va produir la nit de diumenge, després que un veí alertés la Policia Local que s’estava produint una baralla i que escoltava menors plorant i demanant ajut. El detingut va quedar sota custòdia de Mossos d’Esquadra ja que van coincidir els dos cossos policials al lloc dels fets.

D’altra banda, la tarda de divendres, la Policia Local va detenir un altre veí de Torredembarra a la mateixa comissaria, quan l’individu es va presentar a recollir unes citacions judicials que tenia pendents. El detingut estava reclamat pel Jutjat de Tortosa per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Foto: Dues noves detencions a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This