L’Espai Cultural Sala del Mar acull el 21 de maig un concert del pianista Carlos Bujosa

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2022

La Regidoria de Cultura de Torredembarra continua amb la seva programació cultural de primavera. En aquesta ocasió, presenta un concert de piano a càrrec de Carlos Bujosa, a Espai Cultural Sala del Mar, el dissabte 21 de maig, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta i on interpretarà obres de W.A. Mozart, L.v. Beethoven, F.Chopin i Saint-Saëns/Liszt/Horowitz.

Carlos Bujosa (Tarragona, 2000) realitzà el seu debut amb orquestra als 15 anys a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca interpretant el Concert per a piano i orquestra núm.23 KV488 de W. A. Mozart. Als 9 anys, fa la seva primera gira de concerts per les comarques de Tarragona i durant els anys següents, realitza concerts a sales com l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida o l’Auditori AXA de Barcelona, entre d’altres.

Ha estat premiat en nombrosos concursos del nostre país a nivell internacional com són el “Concurs per Joves Intèrprets de Piano de Catalunya”, el “Certamen Intercentros Melómano”, el “Concurs BBVA Premi al Talent Individual”, el “Concurs Internacional de Sigüenza”, el “Concurs Pianissimo per a Joves Pianistes”, entre molts d’altres.

Amb la seva participació en festivals per Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Liechtenstein, Polònia i Israel ha rebut consells i masterclasses de mestres com Dmitri Bashkirov, Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Edith Fischer, Josep Colom, Vladimir Viardo, Cyprien Katsaris, Luiz de Moura, Akiko Ebi, Péter Nagy, entre d’altres.

La seva formació ha passat pel Conservatori de Vila-seca de la mà de Núria Ruera i Cecilio Tieles fins al Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu, amb la pianista Alba Ventura. Actualment, culmina els seus estudis de 4t curs  al mateix centre sota la tutela del mestre Stanislav Pochekin i amb una beca de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Foto: El pianista Carlos Bujosa actua aquest cap de setmana a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This