L’Ajuntament de Torredembarra aprovarà la modificació del pressupost per un import d’1,2 milions d’euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2022

El ple de l’Ajuntament de Torredembarra d’aquest dijous, 19 de maig, a partir les de les 18:00 hores, debatrà la modificació del pressupost municipal per un import total d’1.206.702,64 euros mitjançant el suplement d’aplicacions pressupostàries ja existents i la creació de noves. Aquesta modificació es preveu finançar, principalment, amb 885.000 euros provinents del romanent de tresoreria i de baixes d’altres partides, tal com ha explicat el regidor d’Hisenda, Josep Maria Guasch.

Entre les partides que se suplementen amb més dotació de la prevista inicialment, es troben l’adequació dels vestidors de la piscina vella amb 140.000 € més, equips i programes informàtics amb 133.100 euros, la construcció i equipaments de la galeria de tir de la Policia Local amb 85.000 euros, millores a la pista d’atletisme amb 50.000 euros, nova gespa artificial del camp de futbol amb 50.000 euros, i subvenció a la rehabilitació de comerços amb 20.000 euros, entre d’altres.

Pel que fa a aplicacions pressupostàries de nova creació, es troben les obres de reforma del menjador de l’Escola l’Antina amb 50.000 euros, la creació d’una aula d’informàtica a l’edifici de la Golfa amb 68.965,69 euros o l’adequació de la nova nau de l’Arxiu Municipal amb 50.000 euros.

Altres punts que es tractaran en el ple estan relacionats amb la normativa municipal. En aquest sentit, es tractarà l’aprovació inicial de l’Ordenança per a la circulació de vehicles de mobilitat personal (VMP) i anàlegs, i de l’Ordenança sobre sorolls, vibracions i olors i del Mapa de capacitat acústica del municipi. També es debatrà l’inici de l’expedient per redactar una ordenança del servei de transport col·lectiu urbà.

En un altre àmbit, el ple debatrà l’aprovació de l’expedient i dels corresponents plecs que han de regir la contractació del servei de tractament de la fracció resta del rebuig dels residus municipals generats al terme municipal de Torredembarra.

Foto: Imatge d’arxiu del ple municipal torrenc. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This