L’Ajuntament de Torredembarra obre les inscripcions al Casal d’Estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2022

La Regidoria de Joventut i Infància ha obert les inscripcions per a una nova edició del Casal d’Estiu ‘La volta al món: Aventura’t!’ que enguany es durà a terme del 27 de juny al 5 d’agost, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a l’escola Antoni Roig. L’horari del casal serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat de servei d’acollida de 8 a 9 h i de 13 a 14 hores.

‘La volta al món: Aventura’t!’ preveu activitats relacionades amb l’entorn, altres relacionades amb les regions a les quals es viatjarà, jocs d’aigua amb consciència, activitats de reciclatge, gimcanes, tallers, jocs de cohesió d’equip, piscina, descobriment de cultures del món, jocs esportius i una sortida final.

Seguint la línia de l’any passat, enguany també hi haurà un casal per a joves de 13 a 16 anys, que tindrà lloc del 27 de juny al 28 de juliol, amb una programació adaptada per als adolescents. Aquesta activitat tindrà lloc a l’Espai Jove, en horari de 9 a 13 h.

En aquest cas, ‘La volta al món: Aventura’t!’ per a joves preveu activitats per l’entorn, la pràctica d’esports, activitats culturals, piscina, activitats relacionades amb les regions a les quals es viatja, activitats de reciclatge, descobriment de cultures del món i una sortida final.

Els preus dels casals es mantenen com l’any passat: 25 euros per setmana. En cas de voler el servei d’acollida del casal d’infants (de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores), caldrà afegir-hi 5 euros. El preu del casal per setmana serà de 15 euros per a famílies monoparentals, nombroses i a partir del segon germà). Hi ha places per a infants amb necessitats educatives especials.

Les inscripcions es poden realitzar telemàticament al web de la Fundació Pere Tarrés: https://www.peretarres.org/estiu/casals

Tot i que les places són limitades, aquest any s’han incrementat un 21% en relació a l’any passat, passant de 60 a 73 per torn. També hi ha places reservades per a voluntaris/es majors de 16 anys i es pot sol·licitar fer-hi les pràctiques. Cal destacar, enguany, la col·laboració amb la Regidoria d’Acció Social per a facilitar l’accés a fills i filles de dones víctimes de violència masclista, en situació d’atur de llarga durada, mares o tutores més grans de 52 anys, migrants i/o refugiades.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This