Les platges de la Paella, Barri Marítim i Muntanyans tornen a rebre el guardó Bandera Blava

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2022

Torredembarra ha tornat a aconseguir la distinció de Bandera Blava per a les platges de la Paella, Barri Marítim i Muntanyans; Cal Bofill ha repetit com a Centre Blau i el camí Cal Bofill-Baix a Mar- Els Muntanyans ja havia estat distingit com a Sender Blau el mes d’abril passat.

La bandera blava reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges. Cal Bofill és Centre Blau ja que reuneix els requisits de centre de visitants i aula de natura requerits i perquè inclou entre els seus objectius i activitats l’educació ambiental relacionada amb els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible.

Pel que fa a la distinció sender blau per al camí Cal Bofill-Baix a Mar- Els Muntanyans, aquest segell té per objectiu premiar els ajuntaments que s’han esforçat per mantenir i recuperar antics senders i camins naturals, adaptant els seus traçats per transformar-los en valuosos recursos per a la realització d’activitats recreatives, esportives, turístiques i d’educació ambiental.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que d’aquesta manera les cinc candidatures que havia presentat la Regidoria han obtingut un any mes les distincions de qualitat europea que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Foto: La bandera blava tornarà a onejar a les platges torrenques. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This