Comencen les obres de substitució de la canonada d’aigües residuals del carrer de la Martineta

REDACCIÓ – Torredembarra, 12//2022

El 16 de maig s’iniciaran les obres de substitució de la canonada d’aigües residuals del carrer de la Martineta. El regidor de Via Pública i Serveis, Raúl García, ha explicat que es tracta d’una actuació de màxima urgència, ja que s’ha detectat risc de col·lapse en l’actual col·lector, una situació que podria comportar l’abocament d’aigües residuals als habitatges i al mar, i que cal evitar amb celeritat, ja que es tracta d’una de les principals canonades de clavegueram del municipi de Torredembarra. El pressupost és de 356.829,90 € i va a càrrec de SOREA, a compte de les actuacions de millores tècniques i ambientals contemplades en el contracte d’adjudicació del subministrament d’aigua i clavegueram.

Les obres tenen una durada aproximada de tres mesos. Tot i així, s’ha planificat l’actuació de tal manera que quan es pugui haver substituït la canonada en el seu punt més conflictiu, s’aturaran els treballs fins passat l’estiu. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament demana la comprensió dels veïns i veïnes davant les molèsties que les obres puguin ocasionar.

Afectacions:

  • Canvi de sentit del c/ Aragó.
  • Prohibició d’aparcar al c/ Aragó i c/ Martineta. Restricció d’aparcament en el tram més proper a l’obra de l’av. Francesc Macià.
  • El veïnat únicament podrà accedir als pàrquings privats sempre que la maquinària de l’obra i la rasa no es trobi davant de la seva propietat. El personal de l’obra avisarà amb antelació de les afectacions.
  • Reubicació dels contenidors d’escombraries al xamfrà entre el c/ Aragó i c/ Martineta (entre c/ Dues Aigües i pg. Rafel Campalans).
  • Canvis en la ruta de la línia L2 del bus urbà que no afectaran les actuals parades.

Correu electrònic de contacte durant l’obra: martineta@torredembarra.cat

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This