L’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa el seu primer Pla d’Ocupació Municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/5/2022

Amb la publicació, aquest dimarts, 9 de maig, de les bases de selecció de treballadors/es, s’inicia el procediment de selecció de vuit persones, en situació d’atur i inscrites com a demandants d’ocupació. Es tracta del primer Pla d’Ocupació Municipal que posa en marxa l’Ajuntament de Torredembarra.

Els perfils professionals previstos per a aquesta convocatòria són sis operaris/àries de serveis varis (brigada, platges, instal·lacions, cementiri o medi ambient) i dos peons i/o oficial/a pintor/a. La durada del contracte és de sis mesos i l’Ajuntament hi destina un total de 129.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 10 de maig i s’allargarà fins al 19 de maig. Es podrà fer de forma telemàtica (reomplint aquesta instància i presentant-la a través de la seu electrònica) o presencialment sol·licitant cita prèvia a l’OAC (977 64 00 25 // oac@torredembarra.cat).

El procés de selecció consistirà en una entrevista i la valoració de mèrits acreditats documentalment. Els mèrits que es tindran en compte són el temps en situació d’atur, la pertinença a col·lectius específics o prioritaris (persones amb discapacitat física o psíquica, majors de 45 anys, menors de 30 anys i víctimes de violència de gènere), temps d’empadronament ininterromput a Torredembarra i disposar de permís de conduir B en vigor.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que es tracta del primer Pla d’Ocupació Municipal i que la iniciativa va sorgir en la negociació del pressupost del 2021 amb el grup municipal del PSC. En aquest sentit, ha comentat que habitualment l’Ajuntament sol·licita subvencions per incorporar personal dels plans d’ocupació promoguts per altres institucions com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Tarragona i que aquesta vegada s’ha decidit donar un pas més i promoure un pla propi per intensificar l’ajut a persones aturades del municipi.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra seleccionarà vuit persones per mig any. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This