L’acte de cloenda posa fi a les trobades dels grups de treball del Pla Educatiu d’Entorn 2021-2022

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/5/2022

El pla de desplegament del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de Torredembarra per al curs 2021-2022 va entrar en la seva fase final amb l’acte de cloenda que va tenir lloc el 4 de maig passat. Aquest curs el PEE ha complert 15 anys i s’ha dut a terme un procés de revisió global per adequar-lo a la realitat canviant i assegurar que les activitats que es realitzen s’adeqüin als objectius de potenciar l’educació en valors, promoure l’educació intercultural i l’ús de la llengua catalana i potenciar els estils de vida saludable.

Per a dur a terme aquesta revisió, durant el curs s’han celebrat tres trobades de treball amb nombrosa participació. Fruit de la primera reunió les associacions de famílies d’alumnes del municipi van establir contacte entre elles i van començar un treball conjunt, iniciant també aquest curs l’Escola de Famílies de Torredembarra amb xerrades sobre temes d’interès per a aquest col·lectiu. També s’ha treballat en l’elaboració del document Acord per a l’Educació a Torredembarra.

Ja s’estudien noves propostes per al proper curs

La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que de cara al curs vinent es preveu incorporar al pla noves actuacions. Amb aquest objectiu, s’estudiaran les propostes que han sorgit en el treball d’enguany com són la incorporació de l’alumnat en les reunions de treball del PEE, la incorporació de les famílies de procedència estrangera a les dinàmiques del pla i la celebració d’una fira d’entitats. També es tindran en compte les idees expressades a la dinàmica de la darrera reunió de cloenda i als desitjos que la ciutadania expressi a través de la web del Pla Educatiu d’Entorn (en aquest apartat). Serà en la primera sessió de treball del curs vinent quan es decidiran les noves actuacions.

D’altra banda, la regidora d’Educació ha volgut agrair la tasca realitzada a totes les persones que han participat en aquests 15 anys del Pla Educatiu d’Entorn, així com als regidors i regidores que han cregut en el projecte i l’han volgut mantenir.

A l’acte de cloenda, hi van prendre part l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; la regidora d’Educació, Maria Gual; l’inspector de zona del Departament d’Educació, José-Diego Vargas, entre d’altres.

Tota la informació sobre el PEE es pot trobar al web i twitter que s’actualitzen a diari i on també es pot interactuar en l’apartat https://peetorredembarra.cat/docs/ fent-ne una avaluació, ampliant el document d’acords i manifestant-ne els desitjos de cara al futur de l’educació al nostre municipi.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This