La Policia Local de Torredembarra porta l’Educació Viària a la Fundació Onada

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/5/2022

La Policia Local ha realitzat aquest dijous, 5 de maig, una jornada d’Educació Viària a la Fundació Onada de Torredembarra. L’activitat va consistir en una xerrada amb suport audiovisual sobre els temes bàsics de seguretat a les vies públiques urbanes i interurbanes tant  per a vianants, viatgers o conductors. A més, es va explicar la nova normativa dels vehicles de mobilitat personal.

L’educació viària va entrar per primera vegada a les escoles del municipi el curs 1991-1992 de la mà de la Policia Local de Torredembarra i any rere any s’han anat ampliant els alumnes als quals anava dirigida.

Foto: Una imatge de la jornada d’Educació Viària a la Fundació Onada de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This