La Jornada de neteja del Roquer de Torredembarra recull més de 34 quilos de deixalles

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/5/2022

La jornada de neteja del Roquer de Torredembarra, que s’ha portat a terme aquest matí de dissabte, 7 de maig, dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe 2022’, amb un 30 participants ha permès recollir fins 34,2 quilos de deixalles. Segons els materials, les quantitats han estat: 10,1 quilos de vidre, 8,1 de plàstic, 14 rebuig i 2 de paper i cartró.

‘Let’s Clean Up Europe 2022’ és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra amb la participació de GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia. S’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables, i del número 15 de vida terrestre.

Foto: Alguns dels voluntaris amb les deixalles recollides. / ANNA F,. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This