‘De Canyes i Tubs’, aquest 6 de maig, a l’església de Sant Pere Apòstol

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta “De Canyes i Tubs“, un concert on l’orgue acompanya i dona una nova dimensió a les melodies tradicionals per a gralla. El concert tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Pere Apòstol, aquest proper divendres 6 de maig, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta.

La barreja de la multitud de sons provinents de l’orgue i el so ancestral de la gralla i el timbal ens transporta a un encreuament de camins. Una nova dimensió sonora però al mateix temps reconeguda. El Toc de Matinades o el Toc de Castells ens transporta a la festa, a les arrels, però com mai l’havíem sentit. Deixeu-vos sorprendre per aquesta combinació.

Els Grallers els Mosquits és una formació de dos gralles i timbal llautó, estil i formació d’antics grallers. Jordi Inglès ‘Bero’ i Adrià Grandia, grallers, i Dani Cañellas ‘Mosquit’, timbaler. Josep Mateu toca l’ orgue.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This