Jornada de neteja del Roquer de Torredembarra el 7 de maig amb motiu del ‘Let’s Clean Up Europe 2022’

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/5/2022

El proper dissabte 7 de maig, a partir de les 10 hores, tindrà lloc una jornada de neteja del Roquer de Torredembarra, dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe 2022”, acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’activitat està organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra amb la participació de GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia. S’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables, i del número 15 de vida terrestre.

El punt de trobada serà a l’inici del passeig del Roquer, vora el port esportiu. Cal inscripció prèvia a tarraco@ecologistesenaccio.cat.

Foto: El Roquer és un espai on s’acumulen molts residus. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This