Patrícia CardonAmmann exposa ‘Colors i criatures híbrides’, a la Sala Lluís d’Icart, fins al 30 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Colors i criatures híbrides” de Patrícia CardonAmmann. La mostra de pintures es podrà visitar del 3 al 30 de maig, a la Sala Lluís d’Icart.

Nascuda a Carthago (Colòmbia), Patrícia CardonAmmann va fer els primers passos en la pintura als 16 anys, va estudiar publicitat i les tècniques tradicionals de la pintura, però molt aviat va començar a treballar en el seu propi estil. Influenciada per la seva pròpia cultura, especialment l’art precolombí, va combinar les seves idees en un concepte tradicional d’estil tropical. En viure a Tailàndia, l’Índia i Alemanya, va reunir moltes experiències d’altres talentosos artistes.

Les pintures de Patrícia reflecteixen la joia i les emocions del moment que sent quan crea obres de colors, moviments i formes imparcials. La seva tècnica és improvisada, pintures amb poc o cap pla al seu lloc, utilitzant només el flux d’emocions i les imatges mentals de l’experiència de la seva vida.

La mostra es pot visitar, accedint pel Pati del Castell, de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores, i els dijous, de 10 a 20 hores i els dissabtes, accedint pel carrer del Camí de l’Era, de 17.30 a 20.30 hores. El proper dissabte 7 de maig, a les 18 hores, tindrà lloc la inauguració.

Foto: Una imatge de l’artista treballant amb una de les seves obres. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This